Cum să accepți moartea și să faci pace cu soarta dupa pierderea cuiva drag

Descoperă în 4 Săptămâni Cum să Te Ierti și să ai Încredere în Tine și în Viață, prin Înțelegerea Trecerii și Acceptarea Pierderii
Curs Online Experiențial  
”Pană nu vei învata sa ierți, vei fi încătușat emoțional și fizic.”

Înscriere integrală – 797 RON doar 444 RON

Înscriere în rate – 2 x 246 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la aceasta editie. 

Constientizarea propriei morti. Frica de moarte

Este un lucru normal sa evitam moartea. Insa in momentul in care pierdem pe cineva drag apare pentru prima data  constientizarea propriei mortalitati. 

Frica de moarte este una dintre cele mai ascunse frici, iti blocheaza si limiteaza evolutia. Este ca o caracatita, nu faci un anumit  lucru de frica ca o sa patesti ceva si o sa mori…

Moartea nu a existat de la inceput in creatie. Introducerea mortii a fost un raspuns necesar pentru intrarea pacatului in lume. 

Imaginati-va daca am fi nevoiti sa traim intr-o lume pacatoasa la infinit.  Este un Har sa murim. 

Viitorul viitor

Din fericire exista cate un raspuns pentru toate aspectele mortii care creeaza frica. Vom dedica un modul acestei  teme. Apoi vom continua curatarea si vindecarea pierderilor.

Daca ai parcurs perioada de doliu in urma unei pierderi si cu toate acestea nu ti-ai gasit puterea sa mergi mai departe.

Vin catre tine cu o perspectiva noua de abordare a acestui subiect. O perspectiva spirituala.

 
Energia vindecatoare din Inregistrarile Akashice ne va ajuta in acest proces. Vom discuta si vindeca  urmatoarele teme:
 • Influenta vietilor trecute. 
 • Legaturi de suflete
 • Intelegeri dinainte de nastere.
 • Curatarea si vindecarea sentimentelor de teama,vina,rusine,suparare.
 • Atasamentele constiente si inconstiente.
 • Curatarea implanturilor de frica.
 • Imputernicire personala.

Dupa pierderea cuiva, fie in plan fizic, fie prin deces este nevoie sa ne capatam echilibrul interior.

Pentru a putea capata acest echilibru interior este nevoie de a permite energiei sa patrunda in corp. 

Ne putem gandi si compara aceasta energie ca un rau.  Ce se intampla daca ii punem baraj?

 

La fel si energia noastra este blocata de greutatile vietii. Iar cand ne gandim la o pierdere, aici munca nu este una usoara si rapida, insa daca incepi nu te opresti pana nu simti curgerea prin intreg corpul. 

In cazul unei pierderi, sentimentele cu care ne confruntam si care ne blocheaza sunt in general:

TEAMA – teama de a ramane singuri, de a nu putea continua viata…

VINA – te acuzi poate de ceva ce ai facut sau nu ai facut…

RUSINEA – de ce anume iti este rusine?  Nu vom gasi deloc echilibrul in viata daca negam aceasta parte. 

SUPARAREA – ai suferit intr-adevar o mare pierdere, e normal sa fii suparat. Iubirea este o forma de energie care vindeca instantaneu. Lasa durerea sa se departeze. 

MINCIUNA – minciuni pe care ni le spunem noi singuri. 

ATASAMENTELE  Lumesti – Gandeste-te la ceea ce te ataseaza de aceasta lume.  

TE SIMTI INVADAT DE ENERGII STRAINE – ai ramas conectat la nivel energetic cu acea persoana si te simti sufocat. De cele mai multe ori aceste energii sunt distructive. E nevoie sa inchidem aceste canale de comunicare  intr-un mod constient si sanatos. Indiferent ca vorbim de mama, copil, sot, oricine altcineva. Cele mai mari lectii le avem in relatia cu parintii, copiii, partenerii. 

Pămantul îmi fugise de sub picioare...

Aveam doar 9 ani cand am pierdut-o pe mama...

Nu stiam atunci ca este cea mai importanta lectie de viata, pe care sufletul meu a ales sa o traiasca !

Îmi amintesc că mă trezeam cu o stare foarte agitată, și nu știam ce să fac. Alergam spre casa bunicii unde gaseam puțină alinare. 

Drumul pană la ea il parcurgeam în pași de leopard. Odată ajunsă la bunica, era suficient să o întalnesc, nu-i spuneam de nelinistea mea, credeam că nu este normal să simt asta. Treptat am reușit să mă obisnuiesc cu acele stări, mi-am luat rolul de salvator pentru familie. Am devenit peste noapte adultul responsabil. Eram foarte implicata acasa, la scoală, insa ma deconectasem de la durerea pierderii si incercam sa fiu puternica pentru ceilati …

La scurt timp, a trebuit sa-mi iau la revedere si de la bunica. Ulterior si de la tata. Toate acestea s-au intamplat pana la varsta de 23 de ani. Acum eram deja adult si speram să depăsesc mai ușor pierderea, dar nu a fost asa! A fost o perioada de maximă bulversare, revolta, imi pierdusem orice sperantă si credintă. Uneori, eram revoltata pe Dumnezeu, de ce mi se întamplă  toate acestea. Ulterior, am înteles. 

Era un plan stiut si acceptat.   

 Am mers în contravant cațiva ani. Trecand prin astfel de situatii m-am dezvoltat ca pregatita de razboi, nu aveam incredere in oameni, eram permanent vigilentă la pericolele din jur, eram foarte suspicioasa, dacă cineva se purta frumos cu mine credeam ca are un interes….

Stăteam ascunsă în suferința mea. M-am refugiat in munca. Am avut rezultate in urma efortului depus. Însa, după fiecare reusită mă simteam si mai goală pe interior. Ce trebuie sa stim noi este că toate aceste amintiri raman stocate in corpul nostru si odata si odata se cer eliberate.  Cine a trecut prin astfel de situatii stie că, consecintele sunt pe toate planurile , atat in planul fizic, mental cat si spiritual.

Partea bună este că noi putem să regenerăm întreg corpul si creierul.Terapia energetica a reusit sa topeasca treptat ranile care nu se lasau scoase la suprafata.

DESPRE Elena Vasile

Ce mă face persoana în care să ai incredere?

În primul rând, situațiile dificile de viată nu-mi sunt necunoscute, deoarece au existat suișuri și coborașuri în viața mea și știu sentimentul.

“ Numele meu este Elena – sunt Economist , o meserie în care am investit mult timp si energie. Însă, datorită provocărilor prin care am trecut în primii ani de viata, pierderea parinților si alte situatii dificile, m-au direcționat către zona de Dezvoltare personală și Spiritualitate.

Astfel, de aproximativ 13 ani am încercat diferite metode de vindecare personală și de îmbunătățire a calitătii  vieții, evident acest proces nu s-a încheiat  nici astazi. Pe langa zestrea spirituala personala am pregatire  in:  ” Vindecare in Inregistrarile Akashice.” ”Expert Protectie Subtila – Maiestria Energiei. ” Cunoastere Esoterica si Practica Energetica.” ”Terapie Radiestezica.” ”Consilier spiritual si Consilier de  dezvoltare personala.” ”Formare in  psihoterapie  Integrativa.”

Domeniul psihologiei m-a fascinat și m-a interesat înca de mică, am simtit cumva, dintodeauna, că  menirea mea este să ajut oamenii să se descopere. De la perceptia conștientă  a limbajului corpului, care exprimă lumea interioară a emoțiilor, pană la accesul țintit la subconstientul cuiva, sunt entuziasmată de diversele posibilitați de a-ți modela propria viață .

Am ales să abordez acest subiect al mortii si al durerii în urma pierderii prin deces sau alt tip de pierdere, datorită experientelor personale. Personal, mi se pare a fi cheia spre o altă viată. Si se pare ca viata m-a transformat intr-un catalizator care permite sa transmute aceste  energii.

Voi aborda acest subiect  din perspectiva spirituala folosindu-mă de experiența personală de dezvoltare, folosind tehnicile de terapie învătate. Am înțeles din propria experiență că oamenii au nevoie de mai multă susținere și suport de la cei la fel ca ei,care au trăit aceleași experiențe, mai ales dacă trec prin perioade dificile. Consider că puterea exemplului poate face minuni și cred foarte mult în autovindecare.  

Toată viața am crezut că forța stă în mâinile nostre, nimeni nu poate face o schimbare în locul nostru. Nu trece nimeni peste liberul arbitru. Suntem proprii noștri Creatori. Tot ce îmi doresc să te învăț și pe tine  este cum să îndepărtezi energiile vechi care nu îți mai folosesc și să  faci loc NOULUI în viața ta. 

 • Dacă înțelegi și integrezi corect acest proces al durerii/despărțirii, atunci te poți bucura pe deplin de viață.
 • Am înțeles că atunci când încurajez și susțin alți oameni să se dezvolte, se descătușează nu doar potențialul lor ci și al meu. Astfel îmi propun să creștem împreună!
 • Știu că propria cale e prea stancoasă ca sa mergi singur/ă.
 • Am văzut cat de greu este să obțin ajutor potrivit sau să gasesc sprijin intr-o astfel de situție. Diferite metode de vindecare m-au ajutat să ies mai puternică din situația respectivă. Acest lucru îmi permite să îți arăt cum poți face față situației dificile din viața ta.

Ce BENEFICII obtii de pe urma programului ?

Iata cele mai importante beneficii pe care le ai daca decizi sa te alături:-Cuprins-
Ce vei învăța la fiecare din cele 4 Module

Prezentarea detaliilor despre curs  și regulile grupului .

Meditatie de curatare si  setarea intentiei pentru intreg modului.

Puterea compasiunii fata de sine

Frica de moarte si alte 6 frici asociate ei.

Exercițiu practic de curatare  si vindecare a fricii de moarte si transmutarea energiilor asociate .

Implementarea unui obicei nou.

Revizuirea trecutului, remodelarea scenariului vietii tale. 

Care este factorul  cel mai greu de acceptat .

Teama.

Vinovatia. Singurătatea.

Exercițiu de curatare si  vindecare a sentimentelor negative, a frustrărilor programelor, limitarilor din aceasta viata si din alte vieti.

Implementarea unui obicei nou.

Care este atitudinea mea fata de suferinta.

Rusinea.

Supararea pe noi si pe ceilalti.

Supararea pe  Divinitatea.

 Exercitiu de vindecare si curatare a acestor  sentimente negative, din aceasta viata, din alte vieti,  din alte dimensiunile si realitatile.  

Implementarea unui obicei nou.

 Credințe, Atasamente de relatii /de viitor..,

Vinovatia constienta/inconstienta, Agresivitate constienta /inconstienta, Orgoliu.

Minciuna. Cu ce ne mintim pe noi insine. 

Legile Universului, liberul arbitru, misiune,suflet,reintrupare,reintegrare.suflete pierdute. 

Exercițiu  de vindecare , curatarea atasamentelor, credintelor . Recuperarea puterii personale. 

 

BONUS

Pe lângă tot ce ți-am prezentat mai sus, îți voi oferi și 2 bonusuri

scrisoare, scrisoare de dragoste, stilou
O sesiune 1 la 1 de coaching spiritual

Pe langă cele 4 întalniri de grup m-am gandit să ofer si 1 Sesiune de coaching spiritual Bonus, 1 la 1 , timp de 40 minute cu mine. Asa vom putea ajunge la profunzimea problemei cu care se confruntă fiecare dintre voi și să-i putem gasi o rezolvare.
scrisoare, scrisoare de dragoste, stilou
O sesiune de radiestezie

Cu acordul tau explicit iti voi masura Nivelul de Constiinta sau Cum te simti acum? pe scala lui Ph.D David R. Hawkins.
Cu mentiunea ca aceste masuratori sunt aproximative, se poate schimba in functie de starea fiecaruia si nu reflecta un adevar absolut.

Înscrierile sunt posibile doar până la expirarea cronometrului

Înscriere integrală – 797 RON doar 444 RON

Înscriere în rate – 2 x 246 RON (a doua rată se achită peste o lună) 

Această ofertă este disponibilă doar la aceasta editie. 

Primește banii înapoi dacă nu ești mulțumit.

GARANTIE 100%

  Poti încerca sfaturile și tehnicile discutate  cu Risc O. Dacă nu ești multumit la final sau cand decizi în timpul cursului, din orice motiv, trebuie doar sa-mi scrii un e-mail si va voi rambursa intregul pret de achizitie. 

FARA DOAR SI POATE!

De ce pot oferi aceasta garantie? Pur si simplu ca am experimentat tot ce vreau sa te învăt și pe tine, și stiu ca functionează .

Deci, nu mai asteptati sa se schimbe ceva din senin, la un moment dat. 

Imi doresc sa lucrez cu oameni asumati si hotarati, schimbarea apare cu acordul tau. Am încredere ca și tu vei reusi sa-ti îmbunatatesti nivelul de trai. Sunt aici sa te sustin.

Incearca acum! Pană mintea ta nu gaseste o scuză, cum ar fi, nu este acum momentul schimbării…!

Toate cele bune, 

Elena Vasile

Ce pierzi daca nu te inscrii la curs?

”Practic refuzi șansa de a-ți folosi aripile”. 
Vei rata ocazia sa descoperi ca orice problema, pe langa aspectul logic si rational mai are si o cauza subtila,spirituala. 
Daca nu intelegi  si nu accepti acest aspect, problemele vor aparea iar si iar, pana la acceptarea lor. 

Vei privi in continuare numai partea intunecata a lucrurilor.

Vei pastra starea de oboseala si lipsa de viata.

Nu se va amelioara starea de stres. 

Vei reactiona in continuare,in loc sa actionezi.

Nu vei avea incredere in viitor.

Nu vei intelege separarea dintre viata si moarte.

Testimoniale – Elena Petronela Vasile

Buna seara Elena, Asa cum simt , ofer un feed-back la final de program. Cantitativ- Multumesc pentru – • structura cursului, asa cum apare ea in oferta serviciilor tale • infomatiile oferite, conceptele si teoriile, materialele word, sugestiile bibliografice, video, filmele sugerate • mesajele saptamanale • exercitiile si meditatiile facute live impreuna dar si cele reamintite si notate de tine ca tema de casa • exemplele din viata ta , autodezvaluirile legate de experiente de viata ( astea sunt si la calitativ, dar numeric au fost cateva chiar elocvente pentru facilitarea intelegerii unor concepte) • un nr consistent de momente de trezire, iluminare, insight , momente AHA traite atat in dialogurile live dar si intre sesiuni • citirea campului de constiinta Calitativ- Multumesc pentru • conectarea emotionala, legatura de suflet care s-a creat inca de la inceput • acceptarea neconditionata • calmul, rabdarea, zona de echilibru si intensitate medie a oricarei emotii traita sau ajunsa la mine ( asta m-a mentinut si pe mine in ardere echilibrata , in consum energetic cumpatat!) • grija, preocuparea pentru parcurgerea programului si recadrarea dialogului spre zona de acoperire conceptuala a cursului, desi poate nevoia mea nu era mereu calibrata pe asta • relaxarea cu care ai abordat orice situatie care s-a creat fie din minte fie din inima , in povestirea mea • flexibilitatea, disponibilitatea de a te plia pe nevoile mele , de a ma asculta, fara sa oferi sfaturi, fara a valida ori a intari un comportament sau o reactie a mea, • increderea si sustinerea in ventilarea emotiilor disfunctionale, a starilor de durere sau frica • validarea unei realitati traite de mine si puse adesea sub semnul intrebarii- sufletele pereche, conexiunea dintre suflete poate chiar din alte vieti • subtilitatea cu care ai imbinat religia cu spiritualitatea, am avut nevoie de asemenea energie ……cei din viata mea il vad pe Dzeu ca cel care pedespsete, m-am simtit acceptata, nejudecata, mai ales sexualitatea reprimata din mine simt ca s-a curatat mult, e spre lumina umbra femeii ranite • insinght-urile profunde , trezirile subtile, permanentul imbold de a lucre cu mine maim ult pe partea asta a sufletului, a ghidajului spiritual, de internalizare a starii de ma lasa in voia Domnului si a sinelui meu divin • validarea propriei mele valori personale si profesionale- multe din cele spuse le stiam, multe din tehnici le practice si le creez, skillurile de abordare a unor probleme existentiale le contin deja….poate de aceea am si fost atat de deschisa, maxim receptiva sa primesc si sa ofer din ce sunt in egala masura • recunoasterea energiei mele pozitive , a campului meu vibrational.Mereu am crezut despre mine ca s un suflet farumos, educat si cald, ca am simtiri elevate si eman iubire, caldura, acceptare, empatie…adica am simtit ca am deposit zona de curaj……ai abia de atunci a inceput cresterea mea , cu suisuri si coborasuri, evident. De notat ca beneficii suplimentare pentru mine • sunt inca in proces profund de vindecare si asumare a unor experiente de pierdere , a unei iubiri idealiste, a unei intalniri cu suflet pereche in viata asta .E un process asumat si lin, cu blandete si compasiune, incredere , iertare. • Simt mai mult ca oricand sa imi ascult fiinta, sufletul, sa ma conectez cu lumina divina si sa -mi dau voie sa fiu canal de primire si transmitere a iubirii neconditionate fata de mine si fata de ceilalti. • Simt sa iau lucrurile mai in relax, sa ma las purtata de intuitie, sa ma conectez maim ult cu natura si sa las legile universului sa ma ghideze, • Sa practic cat maim ult meditatiile si ex de curatare energetica, sa lucrez constient pe ridicarea constanta a vibratiei gandurilor, emotiiloe, actiunilor mele. • Sa ma bucur , sa fac haz de seriozitatea cu care mintea mea isteata vrea sa preia controlul uneori. • Sa aplic mai mult din ce stiu si sunt, sa sprijin si sa atrag in realitatea mea atat cat imi este permis spre binele meu cel mai inalt, • Recuperarea bucatilor de suflet , reintegrarea prenumelor mele de botez • Repozitionarea fata de unele relatii semnificative din viata mea prezenta, capacitatea de a oferi dreptul divin al celuilalt de a ma refuza si/sau de a se manifesta precum ii este nevoia, simtirea, fiinta. Lumina sa fie, lumina sunt, lumina este! Cu recunostinta ,Liliana
Buna Elena, Tot ma tin de ceva timp sa-ti scriu,dar nu gaseam momentul. Incep prin a-ti multumi pentru tot ce faci. Este atat de placut sa conversezi cu tine, emani o energie pozitiva, bunatate si intelepciune. Pentru mine, a fost o experienta f placuta, mai ales in zilele astea in care nu simt ca traiesc, si toate zilele sunt la fel. Mi-am dat seama ca in zilele de marti eram mai ok, doar gandindu-ma ca seara ne vedem. Faci lucruri minunate, pe mine m-a ajutat f mult felul tau de a fi.Si e clar faptul ca daca nu treci prin astea, nu ai cum sa simti ce simte cineva care pierde pe cineva drag, oricat de empatic ai fi.Iar la tine experienta traita impreuna cu harul de la Dumnezeu fac minuni.Sper sa nu renunti niciodata in a ajuta oamenii, ceea ce faci este minunat. Multumesc tie si lui Dumnezeu ca te-am cunoscut. Te imbratisez!
Lili. B
Multumesc suflet frumos, care dorești să ajuți oamenii îndurerați, facandu-i sa înțeleagă ce este dincolo de ei. Mi-ai clarificat multe întrebări și zbateri, cu experienta si cunoastereata ta, m-ai învățat să mă uit în interiorul meu, sa ma observ si sa ma ridic. Mai am de lucru cu mine, dar voi aplica ce am inteles de la tine.Ai o misiune minunata, pe care o simte sufletul tau, mergi mai departe, bun psiholog, faci bine ceea ce faci. Am asteptat de fiecare dată întâlnirile noastre online, simtind singurătatea mai putin dureroasa. Cu drag si apreciere!
Mioara.N
Buna, Elena! Foarte bun materialul, informații prețioase! Mulțumesc că te mai gândești la mine, apreciez foarte mult suportul tau, ești un prieten de nădejde! Mulțumesc cu iubire și recunoștință! Elena Stoica
Mulțumesc !Întotdeauna găsesc ceva revelator in mailurile dvs.Multumesc !
Nistor.L
Am participat la acest curs pentru a gasi raspunsuri la intrebarile pe care mi le puneam. Am primit mai mult de atat.Am primit chei pentru a-mi linisti mintea si sufletul,pentru a-mi gasi pacea si pentru a vedea viata si moartea cu alti ochi.Raspunsurile au venit pe parcursul intalnirilor noastre,unul cate unul,ajutandu-ma.Multumesc cu recunostinta!
Aida. R
Buna ziua. Citesc cu mare drag ceea ce scrieti si incerc sa-mi insusesc din incurajarile dumneavoastra. Deocamdata nu imi permit financiar sa accesez informatiile importante si incurajatoare pe care doriti sa le impartasiti, dar si atat, putin, e bine. Multumec cu recunostinta ca existati🙏.
Laura
Am participat la acest curs pentru a gasi raspunsuri la intrebarile pe care mi le puneam. Am primit mai mult de atat.Am primit chei pentru a-mi linisti mintea si sufletul,pentru a-mi gasi pacea si pentru a vedea viata si moartea cu alti ochi.Raspunsurile au venit pe parcursul intalnirilor noastre,unul cate unul,ajutandu-ma.Multumesc cu recunostinta!
Aida. R
Mulțumesc frumos, Elena sunt foarte recunoascatore pentru sfaturile tale MAGNIFICE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️MULȚUMESC DIN SUFLET.
Laura.P
Buna, Elena! Waw, cate informații formidabile! Vorba ta, bine ar fi sa ne trezim dimineața super ok, curățați de toate gândurile limitative, de toate fricile, de toate stările proaste instalate din timpul copilăriei. Așa ceva nu se poate, e nevoie de multa munca, perseverenta, lucru îndeaproape cu tine însăți. In momentul in care ai și sprijinul celor de langa tine, te poți bucura de parcursul unui drum la sfârșitul căruia știi sigur că vei fi bine cu tine și cu ceilalți. Mulțumesc cu iubire fara margini și recunoștință eterna!
Elena Stoica
Buna Elena! Am trecut, împreună cu tine, ajutandu-ma, în 5 saptamani, prin straduinta de a depăși starea pe care o am după pierderea sotului drag. Da, imi sunt de ajutor, sfaturile, cunoștințele și materialele tale. Ma ajuta sa inteleg unele aspecte ale vietii mele si sa las lucrurile sa curgă asa cum au venit și să le accept. Nu am ajuns inca la acceptare, dar merg mai departe, cu ajutor.Mi-ai facut bine, esti un bun psiholog pentru suflete îndurerate. Multumesc, Mioara
Buna, Elena! Răspunsurile de la mine ti le-am dat la un moment dat pe e-mail. As mai putea adăuga faptul că ne ajuți foarte mult prin simplul fapt că ne înțelegi, ne asculți, ne aduci lămuriri nedumeririlor noastre. Pentru noi, cei in suferință, înseamnă foarte mult. Cu tot ajutorul familiei și al prietenilor, cel profesional își aduce un aport semnificativ. Suntem parte din întreg, suntem un tot unitar. E frumos că tu ți-ai găsit o menire minunata, aceea de a-ți ajuta semenul in momente de foarte mare suferință. Odată vindecata aceasta plaga a sufletului, putem descinde mai departe, pe calea noastră, spre a ne vindeca și a căuta și găsi scopul și menirea noastră pe acest pământ. Mulțumim cu recunoștință pentru faptul că poți și îți aduci aportul în ridicarea vibrațiilor înalte, in creșterea imunității întregii umanități prin tot ceea ce realizezi! Mulțumesc cu iubire și recunoștință! Infinite binecuvântari!
Elena S

Hai sa recapitulam ce anume primesti

Contact

Daca ai intrebari sau ai nevoie de informatii pe care nu le-ai gasit pe aceasta pagina, poti intreba aici, o sa te ajut cu mare placere.

POZA PROFI ALB-NEGRU (3)

Termeni și Conditii